вівторок, 31 березня 2020 р.

Сьогодні на уроці
5-Б клас
   1. Вітаю тих, хто нещодавно приєднався до нас і встиг виконати завдання з теми "Множення і ділення десяткових дробів". Фандей виконав на 12 балів. Але так і не закінчили цю тему Легка, Лиса, Швець. А такі учні, як Богуславський, Лимаренко ще й не почали навчання. Діти поспішаємо!
   2. Сьогодні я перевірила виконання завдань з уроку "Знаходження дробу від числа і числа за його дробом". Багато дітей виконали все правильно. Молодці! Але є ті, що виконали погано. Роблю висновок, що вони не дивилися відеолекцію, не опрацювали опорні схеми. Зайдіть на повідомлення за 18 березня і подивіться, які задачі ви мали переписати в зошит. Я вам скопіювала, що ви мали виконати.
  Далі заходимо в блок "Приклади задач" і працюємо в звичайному робочому зошиті. Уважно ознайомтеся із завданнями 3-4 і перепишіть їх в зошит. Завдання 5-6: перепишіть короткий запис умови та розв`язання. До завдань 7-10 зробіть скорочений запис умови та перепишіть розв`язання. Завдання 11-14 ознайомтеся з розв`язанням задач. На закріплення опрацьованого матеріалу виконайте тестові завдання.
     19 березня я продовжила вивчення цього уроку.
 Сьогодні ви працюєте над завданнями на відповідність, виконуєте завдання на сортування, відповідаєте на питання з пошуком неправильної відповіді.
Завдання на відповідність виконуєте на комп`ютері, задачі з блоків на сортування і з пошуком неправильної відповіді розв`язуєте в зошиті, а потім даєте відповідь на комп`ютері.
    Раз ви відноситесь безвідповідально, то прошу сфотографувати завдання, які ви мали виконати в зошиті і вислати на поштову скриньку latattya1973@gmail.com
     Оцінки за цей урок я вишлю теж вам на вашу електронну скриньку. Плюс оцінка буде за зошит. Не забувайте в зошиті писати дату уроку.
    Ті, хто виконав обидва ці уроки, виконуєте завдання з уроку "Додавання і віднімання десяткових дробів".
     Зустрінемось завтра. Буде контрольна робота.

Немає коментарів:

Дописати коментар